0348-485088projects@bbp.nl
Arjan_van_Oosterhout_Twinkle-klein

Arjan van Oosterhout
Hoofdredacteur – Twinkle

Arjan van Oosterhout is hoofdredacteur van Twinkle, medeorganisator van het CrossBorder e-commerce Event. Twinkle is al twaalf jaar dé vaktitel over e-commerce, met een magazine, een website, dagelijkse nieuwsbrieven, onderzoekspublicatie de Twinkle100 en congressen.

Na zijn opleiding aan de School voor Journalistiek in Utrecht werkte Arjan op de krantenredactie van de Cape Argus in Kaapstad (Zuid-Afrika). Vervolgens ging hij de vakbladjournalistiek in, om te beginnen als redacteur van MarketingTribune, thans een zustertitel van Twinkle bij BBP Media.

In 2008 begon Arjan (Breda, 1978) als redacteur bij Twinkle. Hij was projectmanager van de Twinkle100 in 2016. In de zomer van dat jaar werd hij aangesteld als hoofdredacteur. In die hoedanigheid maakt hij op 6 september aanstaande voor de tweede keer de CrossBorder Top 30 bekend.

CrossBorder Top 30

Welke Nederlandse e-commerce bedrijven groeien het hardst over de grens? Twinkle en Dexport beantwoorden die vraag met de CrossBorder Top 30. In de lijst worden de sterkste groeiers op het gebied van crossborder e-commerce gerangschikt. Maatgevend is de internationale procentuele omzetontwikkeling in het afgelopen jaar. Om in aanmerking te komen moeten bedrijven in het jaar ervoor al minimaal 100.000 euro hebben verdiend over de grens.

De CrossBorder Top 30 wordt gepresenteerd tijdens het CrossBorder e-commerce Event op woensdagmiddag 6 september 2017. Dan wordt duidelijk wie het stokje overneemt van de huidige lijstaanvoerder GoCustomized, ook op het podium aanwezig tijdens het aanstaande event.