Bezoek het Cross Border e-commerce Event
Hét event waar koplopers op het gebied van cross border e-commerce elkaar ontmoeten. Uniek in Nederland!
Cross Border e-commerce Event
BBQ - CrossBorderEvent.com 7744

OVER HET EVENT

Op het Cross Border e-commerce Event ontmoeten koplopers op het gebied van cross border e-commerce elkaar in Utrecht. Het jaarlijks terugkerende event is uniek in Nederland en speelt in op de informatiebehoefte van retailers en e-commercebedrijven die willen aanhaken bij de internationale ontwikkelingen en internationaal willen uitbreiden.

Het Cross Border e-commerce Event vindt plaats op 6 september 2017. In 2013 is het event geïnitieerd door Dexport. Dit jaar wordt het Cross Border e-commerce Event georganiseerd door Dexport en Twinkle. Op het Cross Border e-commerce Event wordt de Cross Border top 30 bekend gemaakt; een ranglijst met hierin de 30 Nederlandse e-commerce bedrijven die de hoogste omzet halen uit het buitenland. Het event vindt dit jaar plaats bij Mereveld Utrecht.

Wilt ook u de wereld veroveren? Meld u direct aan.

TERUGBLIK 2016

Onder leiding van dagvoorzitter Ben van der Burg vond de vorige editie van het Cross Border e-commerce Event plaats in de Mereveld in Utrecht. Gedurende de gehele dag vonden presentaties plaats voor CEO’s en managers die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van de cross border expansie. Zo deelde in voorgaande jaren Kitty-Koelemeijer de mogelijkheden en uitdagingen van internationale marktplaatsen als Alibaba en Amazon. Michiel van de Plasshe, winnaar van de Cross Border E-commerce Award 2016, gaf inzicht in hoe dit succes tot stand is gekomen. Verder leerden we van praktijkcases van Patrick Kerssemakers (Fonq), Jermy Leeuwis (Alpine), Damien Poelhekke (MADE.COM), Marco Coninx (Verover Europa), Geert Jan Smits (Flinders) en Rogier van Camp (Leapp).

Aan de verschillende thematafels werd een gesprek aangegaan tussen de landenspecialisten en de dag werd afgesloten met een overheerlijke internationale BBQ in de tuin van Mereveld. 

Dit jaar heeft het Cross Border Event als thema ‘the next level’. Bent u ook van plan om crossborder naar de lext level te gaan? Voor de lustrumeditie van het Cross Border Event op 6 september schudden we de pioniersfase van ons af en kijken naar het volgende stadium: exponentiële groei in het buitenland.

Reserveer nu alvast uw plek voor deze inspirerende dag met afsluitende netwerkbarbecue!

Koop nu uw ticket

De komende tijd vullen wij het programma verder aan met diverse bevlogen experts uit de branche. Houd daarvoor de website in de gaten! Tijdens het event wordt tevens de Cross Border top 30 bekend gemaakt.

Nice to know! De winnaars van de Cross Border top 30 maken kans op een insight video. Waarmee u zichzelf nog meer kunt onderscheiden! Wij nodigen u dan ook van harte uit om de insights te bekijken.