0348-485088projects@bbp.nl
Ben-van-der-Burg-2

Ben van der Burg – Dagvoorzitter

Ben van der Burg was in zijn jonge jaren professional schaatser. Hij werd op het wereldkampioenschap Allround in 1990 tweede! Achter de schaatser Johann Olav Koss en voor kompaan Bart Veldkamp.

Na een blessure ging hij Nederlandse Taal- en Letterkunde studeren. Ook begon hij met het maken van┬áradio- en tv programma’s en het schrijven van columns. Vanaf 2000 werkte van der Burg voor Vodafone in Nederland en Japan. Onder meer als Content Manager.

Ondertussen deed Van der Burg zijn MBA op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Vanaf 2006 was hij werkzaam voor WebAds Interactive als Product Director. Hij hield zich bezig met de manier waarop uitgevers de waarde van hun producties kunnen kapitaliseren.

Vanaf maart 2010 werkt de oud schaatser Ben van der Burg bij Triple IT als Commercieel Directeur. Triple IT is marktleider in mobiele streaming services en levert producten en diensten voor alle relevante platformen, zoals internet, mobiel en IPTV.

Daarnaast is hij mede eigenaar van de startups Repudo en Slidejockey en schuift hij regelmatig aan bij BNR nieuwsradio. Ben van der Burg probeert zijn hele leven al het onmogelijke mogelijk te maken. Dat begon met het neerzetten van ongekende schaatstijden. Hij doet dat nu door de wereld kennis te laten nemen van op het eerste gezicht onmogelijke digitale innovaties.