0348-485088projects@bbp.nl
Rien Stierman-1

Rien Stierman, Donzendekbed.nl

Spreekt tijdens het event over:

Lean en mean Europa veroveren? 

Sinds de start in 2007 verkopen Rien Stierman en zijn compagnon Niels Helms ieder jaar weer meer donzen dekbedden in het hoogste segment en dat doen ze met succes! Het bedrijf heeft de Duitse markt veroverd door een goed werkend concept zorgvuldig te vertalen. Hierbij hebben ze veel aandacht besteed aan geoptimaliseerde teksten die worden geschreven door native speakers: deze staan garant voor correct taalgebruik en zijn hebben ook gevoel voor culturele aspecten. Een Nederlander, een Engelsman of een Duitser hebben nu eenmaal ieder een andere benadering nodig.

Het geheim van het succes? Kwaliteit, een ruim aanbod, goed contact met de ateliers en waar zij misschien wel ongeëvenaard in zijn: service en aandacht. Met een beperkt budget gekoppeld aan een enorme drive heeft het bedrijf Europa veroverd!

Londen, Parijs, München

Ok, volgens de eigenaren van Donzendekbed.nl moeten je vooral niet te zeer naast de schoenen gaan lopen, maar feit is: zij verkopen veel van hun donzen dekbedden via websites in Engeland, Frankrijk, België en Duitsland. Dat maakt hen tot de enige échte donzen dekbed expert in Europa. En dat ze Duitse dekbedden succesvol verkopen in Duitsland, daar zijn ze nog het meest trots op.