0348-485088projects@bbp.nl
Bezoek het CrossBorder e-commerce Event
Hét event waar koplopers op het gebied van CrossBorder e-commerce elkaar ontmoeten. Uniek in Nederland!
CrossBorder game-changers!
Leer van CrossBorder game-changers. Op het event delen ervaren sprekers hun kennis en succesverhalen binnen de internationale e-commerce.
Leer van succesvolle CrossBorder e-commerce bedrijven
Ook dit jaar aansprekende game-changers op het CrossBorder e-commerce event!

Ben van der Burg
Dagvoorzitter

Voormalig professioneel schaatser Ben van der Burg probeert zijn hele leven al het onmogelijke mogelijk te maken. Dat begon met het neerzetten van onmogelijke schaatstijden; dat doet hij nu door de wereld kennis te laten nemen van ogenschijnlijk onmogelijke digitale innovaties.

Meer informatie >>>

Marco Coninx | Head of Sales – Keukenmarkt
Uw merk op Amazon verkopen in de EU en VS?
Tijd: 15.15 – 15.45 | Zaal: Voorhuis

Marco Coninx is eigenaar van meerdere internationale webshops waarmee hij FD Gazelle awards gewonnen heeft. Een prijs voor snelst groeiende bedrijven van Nederland. Sinds 2011 verkoopt hij zeer succesvol zijn producten via Amazon in heel Europa en Amerika. Coninx staat met zijn bedrijf in de CrossBorder top 30 in het jaar 2017.

Meer informatie >>>

Fabian Nijlant | Founder- Playhead China
Marketplaces: waarin verschilt Tmall van Amazon en Bol.com?
Tijd: 15.30 – 17.00 | Zaal: Voorhuis

Playhead China is opgericht door Fabian Nijlant. Fabian is een ervaren online sales professional met jarenlange eCommerce ervaring bij bedrijven als HP, Sonos en TomTom. Vanaf 2012 heeft hij zich gespecialiseerd in eCommerce naar China. Met Playhead China combineert hij z’n Europese en Chinese kennis over hoe succesvol online te verkopen.

Meer informatie >>>

Michiel van de Plassche | Co-Founder & IT development – CustomConcepts
Hoe organiseert u internationale groei?
Tijd: 17.15 – 17.45 | Zaal: Koetshuis

Michiel van de Plassche is oprichter en CEO van GoCustomized. Na een carrière van 10 jaar bij multinationals is hij in 2012 gestart met GoCustomized in Nederland. Momenteel is hij binnen CustomConcepts verantwoordelijk voor marketing & IT development. Nice to know, GoCustomized won vorig jaar de CrossBorder Top 30!

Meer informatie >>>

Jeroen Adriaans | Oprichter – Bamigo
Internationaal de boer op met bamboe basics?
Tijd: 16.30 – 17.00 | Zaal: Gelagkamer

Jeroen Adriaans is een enthousiaste ondernemer en heeft met Bamboe basics eerst de Nederlandse markt overdonderd met een mooie lijn voor mannen. Met zijn bamboe ondergoed voor mannen maakt Bamigo een stormachtige ontwikkeling door.

De Brabantse startup, bekend van reclames in kranten, op tv en radio, timmert nu ook internationaal hard aan de weg. Oprichter Jeroen Adriaans vertelt over de route naar succes over de grens. Gemiddeld verkoopt Bamigo inmiddels in 25 verschillende landen over de grens. Wat kunnen wij hier als crossborder ondernemers van leren? Tijdens het Crossborder event zijn sleutel naar succes.

Meer informatie >>>

Thiemo van Spellen | Chief Commercial Officer – DPD Nederland
8 logistieke trends die bepalend zijn voor een toekomstig succes in het buitenland.
Tijd: 15.15 – 15.45 | Zaal: Koetshuis

Thiemo van Spellen is sinds dit voorjaar als Chief Commercial Officer bij DPD Nederland verantwoordelijk voor de realisatie van de groei ambitie van DPD in Nederland. DPD heeft de ambitie om de nummer één pakketvervoerder van Europa te worden. Vanuit internationaal perspectief ziet DPDgroup enkele belangrijke trends die ook voor de bezoeker van het Cross Border Event bepalend zullen zijn voor internationaal succes. Thiemo zal ingaan op de impact die deze trends hebben op cross border e-commerce en de ontwikkeling van logistieke diensten.

Meer informatie >>>

Andreas Giese | Oprichter en CEO – Dexport
Verkoopapparaat opzetten voor uw merk in Duitsland, Frankrijk en/of Spanje.
Tijd: 15.15 – 15.45 | Zaal: Gelagkamer

Andreas Giese is oprichter en CEO van Dexport, dé Duitse marketingspecialist. Daarnaast is hij (mede)initiatiefnemer van het Cross Border Event, de Cross Border top 30 en de Amazon marketing software ProfitWiser. Samen met u kijkt hij terug op het succes van 10 jaar Dexport en kijkt met u vooruit naar de grootste e-commerce marktkansen en trends in Duitsland.

Meer informatie >>>

Reinoud Haal | Global Head of Growth – Bloomon
Scaling up throughout Europe – Practical customer challenges
Tijd: 14.15 – 14.45 | Zaal: Koetshuis

Binnen 2,5 jaar tijd na de lancering van Bloomon in Nederland is de online bloemenservice Bloomon actief in maar liefst vijf Europese landen. Een florerend bedrijf dat een ongekende groei kent en nog steeds! In zijn keynote presentatie geeft Reinoud, Global Head of Growth, een preview achter de schermen van Bloomon. Zo vertelt hij hoe het bedrijf haar huidige groei in het buitenland heeft gerealiseerd, maar ook tegen welke uitdagingen Bloomon is aangelopen en hoe hiermee om te gaan.

Meer informatie >>>

Gerald Baal | CEO – TRANSFER Latin Business Consultancy
Verkoopapparaat opzetten voor uw merk in Duitsland, Frankrijk en/of Spanje.
Tijd: 15.15 – 15.45 | Zaal: Gelagkamer

TRANSFER heeft in de afgelopen 20 jaar ruim 2.000 bedrijven (zowel multinationals als MKB’ ers) ondersteund in het overgaan van de grenzen. Bedrijven zoals, Philips, Boskalis en Carrefour. Gerald heeft persoonlijk meer dan 150 handelsmissies gecoördineerd, waaronder tientallen met bewindsvoerders (ministers) en leden van het Koninklijk huis. Hij is onder andere hofleverancier van handelsmissies met kabinetsleden en met het Koninklijk Paar Willem-Alexander en Maxima.

Meer informatie >>>

Arjan van Oosterhout | Hoofdredacteur, Twinkle
Uitreiking CrossBorder Top 30
Tijd: 17.45 – 18.15 | Zaal: Koetshuis

Arjan van Oosterhout is hoofdredacteur van Twinkle, medeorganisator van het CrossBorder e-commerce Event. Twinkle is al twaalf jaar dé vaktitel over e-commerce, met een magazine, een website, dagelijkse nieuwsbrieven, onderzoekspublicatie de Twinkle100 en congressen.

Meer informatie >>>

Dick Tulp | Director, Deloitte
Fiscaalmodel voor het internationaal opschalen
Tijd: 16.30 – 17.00 | Zaal: Koetshuis

Dick Tulp werkt als tax director in de internationale fiscale praktijk van Deloitte. Dick heeft bijna 20 jaar ervaring in het adviseren van internationale bedrijven op het gebied van het ontwikkelen en uitvoeren van cross-border fiscale strategieën, ..

Meer informatie >>>

Rien Stierman | Donzendekbed.nl
Lean en mean Europa veroveren
Tijd: 16.30 – 17.00 | Zaal: Voorhuis

Sinds de start in 2007 verkopen Rien Stierman en zijn compagnon Niels Helms ieder jaar weer meer donzen dekbedden in het hoogste segment en dat doen ze met succes!

Meer informatie >>>

Deze gamechangers presenteren hun crossborder succescases tijdens het CrossBorder e-commerce Event!