Bezoek het Cross Border e-commerce Event
Hét event waar koplopers op het gebied van cross border e-commerce elkaar ontmoeten. Uniek in Nederland!
Cross Border Top 30
Woon de Cross Border top 30 uitreiking bij. De internationale snelgroeiers op het gebied van e-commerce worden tijdens het event bekend gemaakt.
Cross Border game changers
Leer van Cross Border game changers. Op het event delen ervaren sprekers hun kennis en succesverhalen over internationale e-commerce.
Leer van succesvolle cross border bedrijven
Leer ook dit jaar van aansprekende game changers

Tijdens het Cross Border e-commerce Event delen cross border experts zoals Marco Coninx, Amazon expert en eigenaar van meerdere internationale webshops, Fabian Nijlant, Playhead China, Michiel van de Plassche, oprichter en CEO van GoCustomized hun kennis en praktijkcases met u!

Ben van der Burg
Dagvoorzitter

Voormalig professioneel schaatser Ben van der Burg probeert zijn hele leven al het onmogelijke mogelijk te maken. Dat begon met het neerzetten van onmogelijke schaatstijden; dat doet hij nu door de wereld kennis te laten nemen van ogenschijnlijk onmogelijke digitale innovaties.

Marco Coninx
Head of Sales – Keukenmarkt

Marco Coninx is eigenaar van meerdere internationale webshops waarmee hij FD Gazelle awards gewonnen heeft. Een prijs voor snelst groeiende bedrijven van Nederland. Sinds 2011 verkoopt hij zeer succesvol zijn producten via Amazon in heel Europa en Amerika. Als Amazon expert geeft hij daarnaast via zijn website www.verovereuropa.nl advies over hoe succesvol te verkopen via Amazon. Bovendien staat Coninx met zijn bedrijf in de CrossBorder top 30!  in het jaar 2017.

Fabian Nijlant
Founder- Playhead China

Playhead China is opgericht door Fabian Nijlant. Fabian is een ervaren online sales professional met jarenlange eCommerce ervaring bij bedrijven als HP, Sonos en TomTom. Vanaf 2012 heeft hij zich gespecialiseerd in eCommerce naar China. Met Playhead China combineert hij z’n Europese en Chinese kennis over hoe succesvol online te verkopen.

Michiel van de Plassche

Co-Founder & IT development – CustomConcepts

Michiel van de Plassche is oprichter en CEO van GoCustomized. Na een carrière van 10 jaar bij multinationals is hij in 2012 gestart met GoCustomized in Nederland. Momenteel is hij binnen CustomConcepts verantwoordelijk voor marketing & IT development. Nice to know, GoCustomized won vorig jaar de CrossBorder Top 30! Wilt u ook in aanmerking komen voor de Top 30? Meld u vandaag nog aan. 

Jeroen Adriaans – Bamigo

Internationaal de boer op met bamboe basics

Jeroen Adriaans is een enthousiaste ondernemer en heeft met Bamboe basics eerst de Nederlandse markt overdonderd met een mooie lijn voor mannen. Met zijn bamboe ondergoed voor mannen maakt Bamigo een stormachtige ontwikkeling door.

De Brabantse startup, bekend van reclames in kranten, op tv en radio, timmert nu ook internationaal hard aan de weg. Oprichter Jeroen Adriaans vertelt over de route naar succes over de grens. Gemiddeld verkoopt Bamigo inmiddels in 25 verschillende landen over de grens. Wat kunnen wij hier als crossborder ondernemers van leren? Tijdens het Crossborder event zijn sleutel naar succes.

Thiemo van Spellen – Chief Commercial Officer DPD Nederland

Spreekt tijdens het Crossborder event over:
8 logistieke trends die bepalend zijn voor toekomstig succes in het buitenland. 

Thiemo van Spellen is sinds dit voorjaar als Chief Commercial Officer bij DPD Nederland verantwoordelijk voor de realisatie van de groei ambitie van DPD in Nederland.. DPD heeft de ambitie om de nummer één pakketvervoerder van Europa te worden. Vanuit internationaal perspectief ziet DPDgroup enkele belangrijke trends die ook voor de bezoeker van het Cross Border Event bepalend zullen zijn voor internationaal succes. Thiemo zal ingaan op de impact die deze trends hebben op cross border e-commerce en de ontwikkeling van logistieke diensten.

Andreas Giese
Oprichter en CEO – Dexport

Andreas Giese is oprichter en CEO van Dexport, dé Duitse marketingspecialist. Daarnaast is hij (mede)initiatiefnemer van het Cross Border Event, de Cross Border top 30 en de Amazon marketing software ProfitWiser. Samen met u kijkt hij terug op het succes van 10 jaar Dexport en kijkt met u vooruit naar de grootste e-commerce marktkansen en trends in Duitsland.

Deze gamechangers presenteren hun cross border succescases tijdens het Cross Border e-commerce Event!