30 oktober 2020

CrossBorder
Event 2020

Days
Hours
Minutes
Seconds

Ontdek het CrossBorder Event

Het CrossBorder Event

Crossborder ondernemen is de droom van vele ondernemers en ook in deze uitdagende tijden van corona floreert de e-commerce meer dan ooit, maar internationale expansie is veelkoppig geworden. Dat zorgt binnen organisaties voor complexiteit én uitdaging. Intern spelen verschillende vraagstukken op. Hoe profiteer je van de kracht van marketplaces, wat zijn de kansen op het gebied van influencer marketing én hoe zorg je dat je je merk overeind houdt in deze roerige tijden? Hoe bewaak je intern dat de neuzen de dezelfde kant op staan en haal je het maximale uit jouw team? Daarover gaat de achtste editie van het CrossBorder Event, op 30 oktober in DeFrabrique in Utrecht.

 

*Door COVID-19 zal het CrossBorder Event er dit jaar anders uitzien dan voorgaande edities, maar nog steeds met dezelfde kwaliteit die je van ons gewend bent. Het CrossBorder Event zal dit jaar onderdeel zijn van de Dutch e-commerce week: het beste van drie e-commerce events in één week. Beleef een dag vol inspirerende keynotes van experts uit het vak, ontmoet tientallen professionals met dezelfde uitdagingen en maak kennis met bedrijven die kunnen helpen bij je internationale ambities. Dat allemaal op veilige afstand met waarborging van alle RIVM-maatregelen. Juist nu in deze tijd: Team Up! Ben jij er ook bij?

Marketplaces

Sinds dit jaar in Nederland! Kom alles te weten over de kansen van bestaande en upcoming marketplaces als Amazon.

E-commerce

Leer alles over de groei van B2C en B2B e-commerce. Hoe geef je jouw webshop internationaal een flinke boost?

Brands

Jouw merk internationaal opbouwen met influencers, creatives en social media? Leer van succesvolle marketingcases.

De eerste sprekers zijn bekend!
Deze toppers gaan hun kennis delen.

Heb jij een succesvol jaar achter de rug? Bekroon dan jouw succes en bedrijf.
Meld je aan voor de CrossBorder Top 30.

CrossBorder Top 30

De CrossBorder Top 30 brengt Nederlandse e-commerce ondernemingen met de grootste omzetgroei in het buitenland in kaart. De ranglijst wordt gepresenteerd tijdens het CrossBorder Event op 30 Oktober in Utrecht.