13 september

CrossBorder
Event 2022

Wil jij internationaal groeien? Kom dan naar het CrossBorder Event en laat je inspireren door experts op het gebied van CrossBorder marketing.

Crossborder top 30 Schrijf je nu in
voor de top 30!

Meld je hier aan

Een event van

Marketplaces

13 procent van de CrossBorder Top 30 groeit vooral via internationale marktplaatsen. Hoe maak jij optimaal gebruik van platformen als Amazon en Zalando? Leer met welke (niche) marktplaats-strategie jij de volgende stap gaat maken.

E-commerce

87 procent van de snelstgroeiende bedrijven heeft zijn internationale groei aan de webshop te danken. Wat zijn cruciale succesfactoren van B2C en B2B e-commerce? Leer alles over de optimalisatie mogelijkheden.

Branding

40 procent wil zijn groei versnellen door merkopbouw over de grens. Hoe pak jij dat het beste aan met influencers, creatives en social media. Leer van succesvolle marketingcases.

Cross Border ondernemen is de droom van vele ondernemers en juist in deze uitdagende tijden van corona floreert de e-commerce meer dan ooit. Internationale expansie is echter veelkoppig geworden en dat zorgt binnen organisaties voor complexiteit én uitdaging. Intern spelen verschillende vraagstukken op. Hoe profiteer je van de kracht van marketplaces, wat zijn de kansen op het gebied van influencer marketing én hoe zorg je dat je met je merk nu echt de volgende stap maakt over de grens? Daarover gaat de achtste editie van het CrossBorder Event, op 13 september. Be there!

Hall of fame

Deze sprekers hebben gesproken

Meer weten over het event?

Op 13 september 2022 begint de nieuwe editie van het CrossBorder Event. Lees hier meer over het event en bekijk de foto’s voor een sfeerimpressie. 

Sponsoren

Hieronder vind je gerenommeerde CrossBorder Toeleveranciers
die je helpen om je internationale groei te realiseren. 

Goud sponsor
Goud sponsor​
Goud sponsor​
Zilver sponsor
Zilver sponsor
Bronzen sponsor
Organisator
Organisator
Media partner
Media partner