Editie 8

CrossBorder EVENT

Welke kansen liggen er voor jou als e-commerce bedrijf over de grens?

Crossborder ondernemen is de droom van vele ondernemers

Juist in deze uitdagende tijden van corona floreert de e-commerce meer dan ooit. Internationale expansie is echter veelkoppig geworden en dat zorgt binnen organisaties voor complexiteit én uitdaging. Intern spelen verschillende vraagstukken op. Hoe profiteer je van de kracht van marketplaces, wat zijn de kansen op het gebied van influencer marketing én hoe zorg je dat je je merk overeind houdt in deze roerige tijden? Hoe bewaak je intern dat de neuzen de dezelfde kant op staan en haal je het maximale uit jouw team? Ontdek het tijdens het CrossBorder Event.

Sprekersessies van een hoogwaardig niveau

De cases worden gepresenteerd door succesvolle bedrijven over de grens. De sprekers zijn  CEO/CMO’s en e-commerce managers van Crossborder Top 30 bedrijven en internationale merken.

Twinkle en Dexport brengen jaarlijks in kaart welke Nederlandse online verkopers het hardst groeien over de grens. Tijdens het CrossBorder Event op 16 november wordt duidelijk welke bedrijven dit jaar de snelste groei hebben doorgemaakt en wie de opvolger van Refurbished.nl zal zijn. Voor de ranking in de CrossBorder Top 30 is de procentuele internationale omzetgroei van vorig jaar maatgevend. 

CrossBorder Top 30

Twinkle en Dexport brengen jaarlijks in kaart welke Nederlandse online verkopers het hardst groeien over de grens. De namen in de CrossBorder Top 30 zijn inmiddels bekend, tijdens het CrossBorder Event wordt duidelijk in welke volgorde ze staan.

Voor de ranking in de CrossBorder Top 30 is de procentuele internationale omzetgroei van vorig jaar maatgevend. Voorwaarde is dat bedrijven het jaar ervoor (in 2019) al tenminste 100.000 euro omzet boekten over de grens, ook mag een onderneming niet louter op het buitenland gericht zijn.

 

De Doorbraak

In De Doorbraak volgen we drie Top 30 bedrijven die excelleren over de grens. Hoe zijn de ondernemers achter deze bedrijven succesvol geworden en wat waren hun belangrijkste learnings op deze weg naar CrossBorder succes?

Benieuwd hoe het event eruit ziet?

Bekijk de foto’s hieronder voor een sfeerimpressie.

Sponsoren

Hieronder vind je gerenommeerde CrossBorder Toeleveranciers
die je helpen om je internationale groei te realiseren. 

Goud sponsor
Goud sponsor​
Goud sponsor​
Zilver sponsor
Zilver sponsor
Bronzen sponsor
Organisator
Organisator
Media partner
Media partner