Sprekers tijdens het event

Deze experts presenteren hun internationale kennis, ervaringen, valkuilen en succesen.

De lijst met sprekers wordt komende tijd aangevuld! Houd de website in de gaten voor updates omtrent het programma.

Ben
Ben van der Burg
Dagvoorzitter

Ben van der Burg is ook dit jaar de dagvoorzitter tijdens het CrossBorder Event. Ben was ooit professioneel schaatser. Na zijn sportcarrière en de nodige studies (Nederlands in Amsterdam en een MBA in Rotterdam), is hij een specialist geworden in de digitale wereld. Zijn spontaniteit, nieuwsgierigheid en zijn actuele, aan de praktijk getoetste kennis en ervaring met online business maken Ben een perfecte dagvoorzitter.

Bram-van-dijk
Bram van Dijk
Retail Director & Marketing Manager – Vingino

Met meer dan 15 jaar ervaring heeft Bram zijn sporen in de Retail wereld ruimschoots verdient. Sinds 2 jaar is hij werkzaam bij het stoere denim-merk Vingino. Hier is Bram verantwoordelijk voor alle Retail en Marketing activiteiten. Vingino is druk bezig met expansie en heeft internationaal inmiddels meer dan 1.400 verkooppunten. Naast deze fysieke verkooppunten is Vingino bezig met het uitbreiden van de online activiteiten in geheel Europa.

AndreasGiese
Andreas Giese
CEO Dexport

Met zijn Duitse roots en een enorme passie voor marketing en e-commerce weet Andreas als geen ander hoe Nederlandse bedrijven en merken de Duitse markt kunnen veroveren. Andreas is een ondernemer die niet stil zit en is (mede)initiatiefnemer van het CrossBorder Event en de Amazon marketing software: ProfitWiser. Zijn hart gaat sneller kloppen van complexe marketingstrategieën en is nog altijd nauw betrokken bij alle werkzaamheden binnen Dexport.
Wat zijn do’s en dont’s van snelgroeiende bedrijven actief op de Duitse markt? Andreas presenteert tijdens zijn sessie een stappenplan dat is ontwikkeld op basis van learnings van snelgroeiende internationale bedrijven.