Sprekers tijdens het event

Deze experts presenteren hun internationale kennis, ervaringen, valkuilen en succesen.

De lijst met sprekers wordt komende tijd aangevuld! Houd de website in de gaten voor updates omtrent het programma.

Ben
Ben van der Burg
Dagvoorzitter

Ben van der Burg is ook dit jaar de dagvoorzitter tijdens het CrossBorder Event. Ben was ooit professioneel schaatser. Na zijn sportcarrière en de nodige studies (Nederlands in Amsterdam en een MBA in Rotterdam), is hij een specialist geworden in de digitale wereld. Zijn spontaniteit, nieuwsgierigheid en zijn actuele, aan de praktijk getoetste kennis en ervaring met online business maken Ben een perfecte dagvoorzitter.

AndreasGiese
Andreas Giese
CEO – Dexport

Met zijn Duitse roots en een enorme passie voor marketing en e-commerce weet Andreas als geen ander hoe Nederlandse bedrijven en merken de Duitse markt kunnen veroveren. Andreas is een ondernemer die niet stil zit en is (mede)initiatiefnemer van het CrossBorder Event en de Amazon marketing software: ProfitWiser. Zijn hart gaat sneller kloppen van complexe marketingstrategieën en is nog altijd nauw betrokken bij alle werkzaamheden binnen Dexport.
Wat zijn do’s en dont’s van snelgroeiende bedrijven actief op de Duitse markt? Andreas presenteert tijdens zijn sessie een stappenplan dat is ontwikkeld op basis van learnings van snelgroeiende internationale bedrijven.

JolandoLamboo
Jolanda Lamboo
Manager e-commerce & omnichannel – MS Mode

Jolanda heeft een passie voor online. Ze houdt van de dynamiek van e-commerce en de mogelijkheid om het hart van de klant te winnen. Binnen MS Mode is ze verantwoordelijk voor e-commerce en omnichannel. Het online landschap verandert continu, er komen voortdurend nieuwe technologieën op de markt. Jolanda blijft voor MS Mode graag up-to-date om de online omzet naar een steeds hoger niveau te tillen en nieuwe concepten en bedrijfsmodellen te ontwikkelen. Naast het managen van de e-commerce en omnichannel omgeving is Jolanda een geboren coach. Ze haalt het beste uit de leden van haar team door jong talent de ruimte te geven en samen de bedrijfsdoelstellingen te halen. Het internationale karakter van MS Mode (actief in 7 landen) past helemaal bij Jolanda. Ze heeft meer dan 6 jaar in de VS gewoond en gewerkt.

Nam
Nam Nguyen
CEO Profitwiser

Hij wordt ook wel NAMazon genoemd. Nam weet (bijna) alles van Amazon. Aangezien de internationale marktplaats een steeds groter marktaandeel verovert, is het een ideale plek om uw producten aan te bieden. Sterker nog; de tijd dat u een webshop winstgevend kon starten in het buitenland is voor veel bedrijven voorbij. De concurrentie is moordend en de marketingkosten rijzen de pan uit. Meeliften op het succes van de externe verkoopplatformen, zoals Amazon is veel aantrekkelijker. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld laat Amazon-expert Nam Nguyen zien hoe u in Europa een mooie omzet kunt realiseren. En dat zonder hoge marketingkosten! Verder laat hij zien wat nodig is om aan de slag te gaan op Amazon.

Bram-van-dijk
Bram van Dijk
Retail Director & Marketing Manager – Vingino

Met meer dan 15 jaar ervaring heeft Bram zijn sporen in de Retail wereld ruimschoots verdient. Sinds 2 jaar is hij werkzaam bij het stoere denim-merk Vingino. Hier is Bram verantwoordelijk voor alle Retail en Marketing activiteiten. Vingino is druk bezig met expansie en heeft internationaal inmiddels meer dan 1.400 verkooppunten. Naast deze fysieke verkooppunten is Vingino bezig met het uitbreiden van de online activiteiten in geheel Europa.