Desiree Roke

Vanuit het Transfer filiaal te Parijs is Desiree reeds jarenlang succesvol in het realiseren van omzet voor Nederlandse bedrijven in de Franse markt, zowel on- als offline.

Omschrijving van de presentatie

Marktkansen en omzetvergroting in de Franse markt

Frankrijk, de nummer 2 markt van de EU, de 6e markt wereldwijd, biedt vele kansen voor Nederlandse webshops. En dat slechts op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht. Wil je daar ook omzet realiseren? Tijdens deze sessie worden de trends en marktkansen in de Franse markt besproken en tips gegeven hoe op deze kansen in te springen. Daarnaast wordt toegelicht hoe middels ondersteuning vanuit de Nederlandse overheid de marktentree kan worden vereenvoudigd. Tot slot vestigen we de aandacht op een interessante e-commerce en crossborder hub, het Noord-Franse Lille (waar o.a. Booking.com en Auping door zijn ondersteund).

A tres bientot!

5 vragen aan Desiree

Hoe lang ben je al ondernemer?
25 jaar

 

Wat heeft jou gedreven om deze business in te gaan?
Frankrijk is voor vele bedrijven nog steeds onontgonnen gebied, terwijl het een van de grootse markten van de wereld is op slechts 2,5uur afstand met de trein. Mijn gedrevenheid is bedrijven te ondersteunen om op de tweede markt van Europa succesvol te worden.

 

Wat zijn volgens jou de belangrijkste regels om succesvol te zijn?
Werk altijd doelgericht en hou je aan dat doel

 

Wat is jouw droom voor de toekomst?
Dat er net zoveel bedrijven succesvol zijn op de Franse markt als de Duitse

 

Wat is jouw life quote? 
To be successful, you have to have your heart in your business, and your business in your heart.