Niels Arts

Na een carrière als freelance tekstschrijver sinds 2010 werkzaam in de online marketing, met de focus op SEO, webshops en internationalisatie. Als creatieve cijfernerd probeert Niels oplossingen te zoeken voor allerlei problemen. Tijdens deze werkzaamheden in de internationale marketing bedacht Niels samen met zijn compagnon Bas van Schijndel en de jonge programmeur Bas van den Boom een tool die een website of webshop automatisch kan vertalen én onderhouden en die tegelijkertijd in de zoekmachines te vinden is. Op die manier kun je als bedrijf of organisatie binnen een paar dagen zonder grote investeringen anderstaligen proberen te bereiken.

Omschrijving van de presentatie

In no time je website vertaald en onderhouden!

Als kennispartner op het gebied van internationaal verzenden en als expert om webshops snel en makkelijk toegankelijk te maken voor het buitenland, slaan PostNL en Clonable de handen ineen. In onze presentatie nemen we je mee in een wereld waar artificial intelligence jouw site in een paar klikken live zet in een andere taal. En nog mooier: deze site wordt dan ook nog eens automatisch onderhouden. Buitenlandse klanten aantrekken was nog nooit zo makkelijk. Dat laten we graag zien. Je kan je aanmelden voor een realtime demo van je eigen website. Interessant? Kom langs en we vertellen je graag meer!

5 vragen aan Niels

Hoe lang ben je al ondernemer?
Sinds 2005. Begonnen als freelance tekstschrijver, maar langzaam verschoof de focus richting online marketing. In 2010 begonnen me volledig op online marketing te richten, en in 2017 samen met Bas van Schijndel Wecommerce opgericht. In 2019 de eerste stapjes gezet voor de tool Clonable, wat in 2021 officieel van start is gegaan.

Wat heeft jou gedreven om deze business in te gaan?
Als creatieve cijfernerd is e-commerce een echte speeltuin. Geen dag is hetzelfde. En aangezien ik snel verveeld raak is dit de perfecte business.

Wat zijn volgens jou de belangrijkste regels om succesvol te zijn?
Ken je eigen tekortkomingen. Maak fouten. Blijf proberen en leer van je fouten.

Wat is jouw droom voor de toekomst?
Dat ik en de naasten om mij heen gezond blijven. Qua bedrijf: dat Clonable gebruikt wordt over de hele wereld en dat we eraan kunnen blijven ontwikkelen.

Wat is jouw life quote? 
Better done than perfect. Met alleen plannen maken kom je er niet. Perfectioneren kan altijd nog.