Paul Kleinherenbrink

Na zijn studie is Paul direct begonnen bij Dexport. Hij is daar nu manager van de marketplace afdeling. Paul ondersteunt Nederlandse organisaties om succesvol te worden op marketplaces in Duitsland. Dit doet hij door hen te ondersteunen bij het opzetten van accounts, assortiment beheer en het adverteren op marketplaces.

 

Kristina Hildebrand

Kristina Hildebrand leerde bij Dexport en Girav hoe je een merk succesvol maakt in Duitsland. Nu geeft ze leiding aan de marketing Consultants bij Dexport.

Omschrijving van de presentatie

The next level marketing in Duitsland, ben je er klaar voor? Verkopen op Amazon, influencer marketing en een geoptimaliseerde webshop zijn cruciaal voor de groei van je merk. Door samen te werken met Duitse influencers en het toepassen van slimme product marketing geeft je de groei een boost. Hoe maak je met Amazon en in Duitsland de volgende stap? Aan de hand van succescases geven Kristina Hildebrand en Paul Kleinherenbrink een presentatie over Nederlandse bedrijven die op de Duitse markt opereren. Wie zijn deze bedrijven en wat is hun succesfactor?